perjantai 25. toukokuuta 2012

16.5.2012 Johan pomppas

meinaan sydän kurkkuun. Meidän tekemä tarjous talosta hyväksyttiin. Torstaina on kuntotarkastus. Pitäis keksiä hyviä kysymyksiä kuntotarkastukseen, mutta kyllä sen verran jännittää ettei keksi mitään järkevää. Onneks tässä on jännitettävänä jääkiekkoakin, että ajatukset vähän siirtyy muualle.

Olen jo niin monesti suunnitellut mitä pensaita ja puita haluan mun pihalle :)


Tänään se kuntotarkastus sitten oli. Särkee päätä ihan kamalasti. Ahdistaa ja pelottaa, viime yönä ei tullut uni silmään. Asiaa tuli saavikaupalla ja olo on kuin... no päähän sattuu.

Aikamoisella joukolla oltiin kuntotarkastuksessa ja hyvän talonhan se mies oli rakentanut ja omaansa möi. Joitain asioita oli tehty tosi hienosti ja tunnelma oli aika positiivinen. Joistain asioista jäi vähän jotain hampaankoloon, mutta kun on monta keittäjää niin ei se soppa kaikille maistu ja kompromisseja on tehtävä.

En tiedä pitäskö koko kirjotusta julkasta. Mies varmaan harmistuu, mutta näillä mennään. Raportoin jossain vaiheessa lisää. Tässä mennään sitten joko ojaan tai allikkoon. Osto ei siis ole vielä varmaa, mutta mutta.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti