keskiviikko 24. elokuuta 2011

Virkattu maatuska ja maatuskapalapelit

Pipoja tuli kudottua muutamat, vielä ehkä muutamalle olisi tilausta. Pipojen kutominen on vaan kauhean tylsää. Toisaalta kun olen kokeillut uusia lankoja niin kutominen on ollut ihan mielenkiintoista. Tämän syksyn hittinä oli tuo hopeinen kiiltävä lanka.

Koska kädet syyhyävät näin syksyisin kovasti, niin ihottuman kuin tekemisen puutteen takia googlasin virkattu maatuska englanniksi. Löysin ohjeen josta tuli tällainen mummeli.Tästä linkistä voi tarkastella tuota ohjetta http://erikatricroche.blogspot.com/2010/03/matrioska-chaveiro.html
Sivustolta näyttää löytyvän muitakin ihania juttuja.

Piirsin tussilla myös tällaisen palapelin. Palapelipohjat on ostettu Lidlistä aikaa sitten. Niihin piirtäminen on hieman hankalaa enkä oikein ollut tyytyväinen tähän. Tuo vaaleansininen tussi levisi kauheasti koska palapelin pinta on sellaista kiiltävää kartonkia. En ole myöskään tyytyväinen tuohon taustaan... se on ihan hölmö. Lapsi kyllä kokosi palapelin kertaalleen ja oli aika haastava.Sain toisenkin maatuskan valmiiksi. Aikamoinen homma tuollaisessa pienessä mummossa. Nyt alkoi käsi ihan särkeä. Mutta ihan kivan näkösiä nuo on... Odottelen tässä Viipurin matkaa ja kassillista ihania maatuskoja :) Saas nähdä miten se onnistuu.

Lisään tänne vielä toisen palapelin jonka sain yöllä valmiiksi. Tähän olen vähän tyytyväisempi, mutta kuviointi ei ihan ole kohdallaan. Yritetään kasata tämä ilalla tyttären kanssa.


1 kommentti:

  1. Huisin hauskoja yksityiskohtineen: hiukset, silmäripset, huivisoljet(?)....

    VastaaPoista