keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Hyvää huomenta se on syksy taas

Näin syksyllä alkaa virkkaus- ja kudontasormia kutittaa ja silloin kaivan puikot ja koukut esiin. Lankakaupoilla on jo käyty ja lankaa tilattu netistä. Täältä löysin helpolla lankoja ja tilaus tuli vaivatta postiin  http://www.lankatalo.net/product_catalog.php?c=57. On se nykyään niin helppoa, mutta kyllä se on myös asiakasystävällistä kun kaikkea löytyy. Prismassa, Cittarissa ja Vapaa valinnassa hyllyt huusi tyhjyyttään. Moni muukin aloittaa kutomisen näin sykyllä?

Ja juu puhun neulomisesta kutomisena, koska meillä on aina kudottu. Toki kudotaan mattojakin mattopuilla, mutta Tuulikki mummo aina kutoi ja niin kutoo Mariitta mummokin, joten minäkin kudon.

Virkkaus on tosin mun suosikki hommaa ja nyt olenkin näitä pöllöjä virkkaillut

http://www.repeatcrafterme.com/2012/06/crochet-owl-family-amigurumi-pattern.html
ohjeet ylläolevasta linkistä. Amerikan englanniksi virkkaus on helppoa. Jos joku tarvitsee sanastoa saa kysyä!

Tässä toinen suosikki pöllö. Kolme pöllöä ovat tyttärelleni ja yksi pöllö lensi päiväkotiin kaverille. Päiväkodissa toinenkin poika odottaa pöllöä joten tilausta on...

http://www.etsy.com/listing/87024606/crochet-pattern-lovely-cuddly-owl-by?ref=sr_gallery_10&ga_search_query=owl&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=ZZ&ga_min=0&ga_max=0&ga_ref=auto1&ga_search_type=all&ga_facet=owlOhje on ostettu täältä Etsystä jonka toimintaa en ihan tajua, koska kaikki on englanniksi, mutta tällainenkin poropeukalo sai sieltä tilattua ohjeen helposti ja se tuli ihan muutaman tunnin kuluessa sähköpostiin kun olin sen maksanut... en edes ymmärrä miten maksu muka näkyi niin nopeasti vastaanottajalla. Olen tuolta tilannut nyt amigurumien silmiä ja pöllöjen silmiä ja kaikki toimii nopeasti ja helposti. Eli voin suositella lämpimästi.

Tällaista tällä kertaa. Töitä on kirjoitettu ylös työlistalle joten syksyn aikana lisää käsitöitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti