keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Huhuu? Muu!

Ahdistava lokakuu... Joku lupailee jo lunta ja räntää ja talvirenkaat pitäis vaihtaa. Mitkä talvirenkaat? Justhan kesä vasta alkoi...

Tässä kuussa pitäisi saada kaikki tehtyä, ensi kuussa taas työpaikka odottaa ja silloin ei vapaa-aikaa liiemmin taas jää. Lista tehtävistä asioista on pitkä ja tuntuu etten saa mitään aikaiseksi. Flunssakin iskee päälle. No mikäs sen paremmin auttaa ahdistukseen kuin virkkuukoukku ja lanka. Niitä täällä vaan pyörittelen vaikka pitäis tehdä työhakemuksia, siivota, etsiä tärkeitä papereita, tehdä valokuvia ja kaikkee muuta tosi tärkeetä... ja tässä mä vaan istun nojatuolissa ja virkkaan. Ja kaiken huipuksi hukkasin TAAS lankasakset vaikka ne ei tästä tuolilta ole mihkään lähteneet niin en löydä niitä.

Googlailin virkattuja lehmän ohjeita enkä löytänyt montaa ilmaista ohjetta ja koska raha ei kasva tällä hetkellä puissa niin päätin kerrankin tehdä omalla ohjeella. Tämä ei kauhen helppo ollut ja jossain vaiheessa meinasin jo luovuttaa... no ei vaan... ei tällainen pakkoneurootikko voi luovutta jos johonkin on ryhtynyt. Ohjeen laitan jossain vaiheessa jos saan sen puhtaaksi kirjoitettua. Ja jos ymmärrän vielä noita merkintöjä joita olen virkatessani kirjoittanut.

Sitäpaitsi tää ei edes mun mielestä näytä lehmältä... tää oli vähän muu... Ja kaiken kruunasi se että koko lehmää oli vaikea kuvata... murisen täällä... murr!


Tässä vielä tipu pöllö joka lensi lapsen päiväkotiin jossa tyttäreni kaveri toivoi pöllöä ja ilmoitti suosikki värikseen keltainen...
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti