lauantai 19. maaliskuuta 2011

Lapsuuden värityskirja

Muistan etten lapsena ole ollut kovinkaan taitava värittämään ja joskus jopa harmitti värityskirjaa katsoessa omat tuherrukset. Onneksi keksin näin aikusena tavan tyydyttää tuo lapsuuden halun värittää taitavasti.

Maatuska on minulle lähes pyhä hahmo. Omistan kaksi maatuskaa, jotka ovat minulle hyvin tärkeitä. Sain ne itselleni Tuulikki mummon kuoltua. Mummolla ne koristivat takan reunaa ja meillä ne koristavat hyllyä. Lapsi saa maatuskalla leikkiä, mutta kaikki osat on EHDOTTOMASTI PYSYTTÄVÄ TALLESSA. Olemme saaneet myös kaksi maatuskaa lahjaksi, toinen on sellainen helistin joka kilisee pöydällä pyöriessään ja toinen on ihan tavallinen maatuska joka pyydettiin mummalta tuliaisiksi.

Maatuskojen piirtäminen ja värittäminen on ollut aika työlästä ja vikka piirustustaito ei ole parhaimmasta päästä, tykkään näitä kortteja kuitenkin tehdä.

Olen pyöritellyt eri värivaihtoehtoja mielessäni, mutta taidan tykätä tuosta keltaisesta maatuskasta jossa on sydämiä. Toisaaltaan tuo vanhasta kaakelista kopioitu kukka kuvio harmaassa maatuskassa on myös yksi suosikeistani. Näitä tehdessäni olen joutunut luopumaan lempiväreistäni sinisestä ja liilasta, en vain yksinkertaisesti löydä sopiviä värejä niihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti