keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Uusi amigurumi

Löysin tällaisen ihanan kissan ohjeen eräästä kirjaston kirjasta. Tosin muokkasin ohjetta aikalailla uudenlaiseksi. Tein kissalle jalkaan kengät ja ohjeen mekko ei oikein istunut kunnolla joten sitäkin muokkasin samalla kun virkkasin. Tämä on siis kissan ohje, mutta mielestäni jotkut näistä kissoista näyttävät hiiriltä. Mies sanoi, että se johtuu korvista. Kissan korvista pitäisi tehdä terävämmät ja hiirellä on pyöreät korvat. Tyttäreni sanoi kyllä myös, että nukke näyttää kissalta.Tein muutaman kissan lisää ja näille uusille kissoille tein peukalotkin. Se mihin kissa peukaloa tarvitsee on minullekin vielä mysteeri, mutta halusin kokeilla peukalon tekoa kun olen jossain ohjeessa sellaisenkin nähnyt. Nämä peukalot tulivat kyllä ihan päästäni, eli eivät ole tehty minkään ohjeen mukaan.
Ihastuin näihin kissoihin niin että taidan loput langat käyttää näihin. Lankoja kyllä riittää niin pitkäksi aikaa, että tämäkin innostus hiipuu. Ainoa ongelma tällä hetkellä on se, että silmät puuttuvat. Lähetin tällä viikolla tilauksen USA:han ja nyt vain odotellaan koska silmät saapuvat. Yhdelle kissalle laitoinkin nuo isommat silmät, mutta en oikein tiedä ovatko ne ihanat vai kamalat...

Yllättävän monta harjoitustyötä pitää tehdä ennen kuin olen tyytyväinen tulokseen. Kaikissa kissoissa on jotakin parannettavaa. Täytyy myös käydä ostamassa avaimenperärenksuja, että saan sellaisen kiinnitettyä nuiden päähän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti